Post by firmtisogadi on Mar 13, 2022 5:26:39 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Lumber Empire: Idle Tycoon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Lumber Empire: Idle Tycoon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ veľa kryštálov hackuje ▞▞▞
▞▞▞ Lumber Empire: Idle Tycoon 2022 version ▞▞▞
zábavné, ale vôbec nie ako doplnky so strojom na rezanie dreva, ktorý predávate a upgradujete
Lumber Empire: Idle Tycoon Simulation hdnw
Veľmi sklamaný zo služieb zákazníkom. Aj cloudové uloženie je vtip/lož, keď sa všetok pokrok stratil len pred dvoma dňami.
Idle Lumber Empire Simulation zuqm
Páči sa mi táto hra, ale rovnako ako pán v komentároch pod touto údajnou aktualizáciou (ktorá v skutočnosti v obchode neexistuje) mi bráni v načítaní mojej hry. Neriskujem odinštalátor a stratím všetky svoje nákupy ako on, takže kde je táto aktualizácia, ktorú načítavaš, aby som mohol hrať znova? Zmení moje hodnotenie, ak bude úspešne opravené.
Skvelá hra! V hre je ťažké zarobiť diamanty alebo mince, pokiaľ si ich nekúpite. Dostanem sa na úroveň a potom musím čakať a čakať na budovy alebo na vývoj manažérov na ďalšiu úroveň. Hru som si naozaj obľúbil, ale nemôžem postúpiť na vyššiu úroveň, tak som ju vymazal.
Začína to byť zábavné, ale rýchlo sa to bude opakovať. super nuda po prvom leveli
Táto hra je reklamná jama! Vážne, reklamy každých 30 sekúnd, ale 1/5 z 30 sekúnd zrúti hru a vy nedostanete odmenu A budete musieť reštartovať!
Hra sa už nenačítava. Skontroloval som internet, dáta, dokonca som niekoľkokrát reštartoval telefón. Minul som peniaze na túto hru a to, že sa už ani nenačítava, je neuveriteľne otravné. Okrem toho je hra zábavná, kým sa nedostanete do určitého bodu. Upgradujete staré stroje, aby ste produkty tlačili čo najrýchlejšie, ale to nič neznamená, keď získate nové stroje, ktoré sú o skóre pomalšie. Všetko je zbytočne únavné, pretože vaše staršie rýchlejšie stroje čakajú na vaše novšie pomalšie stroje.
rýchla dobrá hra
Super zábava. Myslím, že s VIP balíčkom musí prísť viac vecí, ale je to v poriadku.
Všetko mi ide zatiaľ akurát ako sa mám dostať ku klincom a farbe ? Nemám ako postaviť dom
Tiež mi zamrzla
v skutočnosti dosť návykové a zábavné, ale môj problém spočíval v reklamách
Hra sa práve teraz zasekla, ako jej umožníte pokračovať? Momentálne sa nič nehýbe.
Špeciálne udalosti, pri ktorých sa vyžadujú manažérske karty na napredovanie vo vašej produkcii, nie sú dané, čo vám bráni dosiahnuť váš cieľ a nemôžete vyhrať bez zakúpenia posilňovacích balíčkov
Bola to veľmi dobrá hra, teraz vás zavedie len do aktualizácie, ktorá nefunguje. Môžete problém vyriešiť, prosím?
Veľmi paráda
Aktualizácia nefunguje
Hra je dobrá, ale príliš veľa reklám ju robí takmer nehrateľnou. Môžete pokračovať v napredovaní, ak ste pripravení vyplatiť peniaze alebo ak chcete sledovať 2-3 reklamy za minútu. Takmer všetko, čo máte, sledujte a pridajte.
Vo chvíli, keď som nainštaloval strednú pílu, celá moja hra zmizla v sekunde a začala znova od začiatku. Veľmi zlá skúsenosť
Lumber Empire: Idle Tycoon Mô phỏng gxj
Tak frustrujúce. Bola by to dosť dobrá hra na to, čo je, ale 90% času sa dostanem na obrazovku načítania titulnej stránky a tam to sedí na neurčito. Takže 90% času nemôžem hrať. Odstraňuje sa, nemá zmysel uchovávať ho.
Lumber Empire: Idle Tycoon Simulaatio lqk
Je to dobrá základná manažérska hra. Nie je toho veľa. Okrem čakania a pozerania sa sem-tam na pridanie, to je už trochu nudné.
Je tu príliš veľa reklám. Každé 2 sekundy sa zobrazí reklama.
Výborne
Hra bola na začiatku zábavná, ale náklady na vylepšenia sa dosť rýchlo dostali na hlúpe sumy. Teraz nemôžem použiť najnovšiu aktualizáciu 😕
Hovorí sa, že je nová aktualizácia, ale po presmerovaní v obchode Play sa nezobrazuje žiadna aktualizácia a iba TLAČIDLO PREHRAŤ a ODINŠTALOVAŤ. Nemôžem hrať a potrebujem pomoc pri riešení.
Je to slušná nečinná hra. VŠAK kúpiť si balíček VIP, aby ste sa zbavili reklám, je na hovno. Zaplatil som zaň, keď bol zľavnený na polovicu. Pritom už nemám možnosť zdvojnásobiť svoje offline zárobky. TIEŽ odstránila možnosť zdvojnásobiť odmeny za moje objednávky a pri objednávke už nedostávam možnosti prepraviek. Keby som vedel, že sa to stane, jednoducho by som sa zaoberal všetkými reklamami.
je to zábava, kým sa upgraduje, ale keď ho začnete aktualizovať, je to zábava
Keby to bola zábava. Hra zamrznutá, odinštalovanie a preinštalovanie stratilo môj postup.
Hra stále hlási žiadne pripojenie k internetu. Prvé 4 dni fungovalo dobre, možno ho budem musieť odstrániť, ak sa neprihlási
strašni zrnitý
Hrám to už asi týždeň a bola to zábava, ale teraz vždy, keď sa pokúsim otvoriť aplikáciu, hovorí, že potrebujem aktualizáciu.
Najprv som mal s hrou zatiaľ dobré skúsenosti, úroveň upgradovala všetko na veľmi vysokú úroveň, ale teraz sa aplikácia neotvorí, takže urobte potrebné a opravte ju čo najskôr, odinštalujte ju teraz. .
Pohodová hra s možnosťou rastu ak pozeráte reklamy. Vývojári lenivý do takto jednoduchej hry dať viac jazykov!
NEHRAJTE TÚTO HRU ALEBO NEMrhajte PENIAZE NA TÚTO HRU, PRÍDETE O VŠETKO! Hral som túto hru, bola som na ňu dosť závislý, reklamy ma trápili vo všetkom, čo robíte, ale samotná hra sa mi naozaj páčila, minul som na ňu nejaké peniaze, aby som potom zostal na obrazovke s aktualizáciou, ktorú som teraz stratil, prosím, nerobte to zahrajte si túto hru, budete strácať čas jej hraním.
Milujem túto hru. Návykové, riadenie podniku. Ale veľa reklám. Nevyskakujú náhodne, len keď ich pozeráte dobrovoľne, čo je veľmi pekné, ale budete musieť pozerať desiatky, stovky, aby ste získali karty, peniaze, drahokamy... aby ste ušetrili kopu času, inak by to trvalo večnosť. Mohlo by byť pekné, keby ste si mohli niečo z toho kúpiť za herné peniaze, pretože často máte veľa peňazí, ale aj tak nemôžete napredovať. Režim žiadnych reklám tiež nie je príliš drahý.
V súčasnosti to nie je nič ako reklama, ktorú pozeráte. Reklamu budete sledovať približne každú 1 minútu. Skutočnou hrou je sledovanie reklám a čakanie, kým reklamy skončia, môžete ich zavrieť alebo môžu pokračovať. Poviem to, že majú tlačidlo Bez reklám v hodnote asi 27,99 $. Teraz si nie som istý, či tie USD alebo AUD niekedy predstavujú veľa peňazí na pomalú hru, ktorá potrebuje, aby ste tam boli každé 2 hodiny, inak sa tá dáma rozčúli. mlyn zatvoril. Vyskúšaj si to.
Na chvíľu je to v poriadku. Po niekoľkých dňoch sa môžete o úroveň vyššie pomerne slušne, je to časovo náročnejšie. To, že musíte na objednávku zakaždým čakať 120 sekúnd a nestane sa to, pokiaľ na nej nie ste, to nie je zábava. Možno sa k tomu ešte vrátim, ale nateraz som s tým skončil asi po 5 dňoch. Zábava na prvé dni, ale bohužiaľ veľmi rýchlo zostarne a predĺži sa.
Dal by som 5 hviezdičiek, ale vývojári sú mimoriadne chamtiví. Skvelá hra, ale príliš veľa reklám. Skúste si pozrieť 60 – 80 reklám denne. Vlastne, keby boli odmeny za sledovanie reklám lepšie, nevadilo by mi ich toľko pozerať, ale nie je to tak. Predstavte si, že hráte hru hodinu, & doslova každú minútu, každú akciu si musíte buď pozrieť reklamu, alebo odmietnuť & minúť pár omrviniek. Vývojári by sa mali hanbiť! Obrovské sklamanie. Ani míňanie skutočných peňazí vás príliš nedostane.
WindWings: Space Shooter ஆர்கேட் lle
Je to chyba, ktorá opotrebováva vaše rezivo, pretože kamióny, ktoré odvážajú rezivo z mlyna, prestanú prichádzať.
milujem hru, ALE je to spôsob, ako sledovať množstvo reklám, aby ste zvýšili úroveň svojich manažérov. jediné možnosti ako vystrihnúť reklamy sú v ich špeciáloch. Zaplatil som asi 5 alebo 10 dolárov za vypnutie reklám na 30 minút, potom ďalšia špeciálna akcia vyskočila na 30 dolárov za hodinu plus doplnky. len mi dajte možnosť navždy vypnúť všetky reklamy spolu s nízkou cenou. väčšina hier si účtuje 5 až 10 $ za vypnutie reklám a stále dokáže zdvojnásobiť všetky možnosti reklamy, ako sú bohatí ľudia, extra denníky, 2-násobný príjem a zrýchlenie.
Príjemné, ale príliš veľa reklám
Drevo môžete predávať iba každé 2 minúty, takže sa zálohuje celý rad a vy len sedíte a čakáte. Počas nečinnosti offline sa nepredáva žiadne drevo, takže sa nezarábajú žiadne peniaze. Dobrý koncept, ale hrozné prevedenie. Táto hra chce len vaše peniaze za všetko. Kto zaplatí 300 dolárov za pár diamantov?
Páčila sa mi možnosť ukladania do cloudu.
Veľmi návyková hra, na ktorú robím dojem grafika