Post by firmtisogadi on Mar 13, 2022 5:29:48 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fancy Pants Adventures ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fancy Pants Adventures IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koodide tõrkepunktid ▞▞▞
▞▞▞ Fancy Pants Adventures 2022 version ▞▞▞
SEE MÄNG ON HÄMESTUSLIK. Otse vinge. Tundub, et joonistus ärkab ellu! See meenutab mulle ka neid stickmani koomikseid, mida ma keskkoolis joonistasin.
Heroes Charge Role Playing ncdi
Rumal
Hea mäng. Mis sobib sonicu või doomiga.
Tõeliselt suurepärane ports mängust koos World 1 ja 2 ning paljude kostüümide ja tasemetega. Kontrolleri tugi on fantastiline, probleeme pole üldse (vähemalt minu jaoks) See mäng on liigas parem kui selle järg Super fancy pants seiklustest ja on oma väärtust palju väärt. Kes soovib korralikku platvormerit või isegi nostalgilist mängutunnet internetist enne Flashi eemaldamist, see on kohustuslik.
Fancy Pants Adventures Аркадни ecdw
Pole sõnu kirjeldamiseks, see on mäng, mis jõudis mobiilile veebipõhiselt arvutiplatvormilt. Ühesõnaga, see on meistriteos!
Ausalt öeldes üks lõbusamaid ja ainulaadsemaid mänge turul, mis jahib raha teenimise trende.
Mäng on hea, kuid ma ei saa oma mõõka kasutada, kuna nuppu pole
Oletame mängu
Mina tean milleks on vaja pliiatsit selleks et panna pahade vastu
Juhtseadmed on kohutavad. See on kohutav arvuti-mobiilseadmete port.
Fancy Pants Adventures Arkada jtn
Fancy Pants Adventures Arkada reld
palun ärge kaotage vaenlasi, kui nad on surnud
Kus on pliiatsi nupp?
Fancy Pants Adventures Аркады lysv
controalele sunt super rele, povestea cam fara sens. dar daca vrei sa iti ocupi din timp recomand
Mulle meeldib see mäng, see on nii hea, seal on mõned lisad, kuid võite need vahele jätta. Mul pole lisade vastu midagi. Juhtnuppudega on tõesti lihtne töötada. Muusika on rõõmustav. Seda saab mängida igas vanuses
Keelatud metsa tasemest ei saanud edasi
Ma tavaliselt selliseid mänge ei mängi, kuid uhked püksid tõmbasid mind tõesti haarama...mäng ei võta palju salvestusruumi, sujuv mäng ja hämmastav süžee... see on kindlasti minu lemmikmängu 10 parima hulgas
HALB HALB HALB. SELLE MÄNGU KOHTA EI OLE HEA. (Pean ütlema, et kaotasin väljakutse, kuid ma armastan seda mängu väga. Mul on väga kahju)
Varem oli see mäng mu ps3 peal ja see oli väga lõbus ning mina ja mu vend mängisime seda mängu ja nautisime seda nii palju mälestusi
Seda see külvab. HEA
Mängu purustamine
Mängu laadimine oli tõesti aeglane. Nii et jõudsin vaevalt mängida
Mäng on kena, ka juhtnupud on head. Lugu on lõbus ja mulle meeldivad teatud väljakutsed, millega võib juhuslikult kokku puutuda
Fancy Pants Adventures Arcade ymf
See ei lase mul alustada, see ei lase mul midagi teha
See on hämmastav! Pean ütlema, et animatsioonid on nii pagana sujuvad, ma tahan näha, kuidas te animatsioone teete! Üldiselt on mobiilsed juhtnupud lihtsalt. Mwa! Magnifico! Üldiselt ma armastan seda mängu! Lisaks, kas saate reklaame rohkem mitte kuvada, aitäh!
selline aja raiskamine, et mu telefonis ei tööta, kui selle avan, sulgub järsku ikka ja jälle
Mulle meeldib see mäng, mille ma just alustasin, kuid MA EI SAA UKSELT LÄBI minna
Täitsa lahe mäng hahahahahhahahaha.
Olen proovinud seda mängida isegi randa jõudnud, kuid pärast iga kord, kui ma mängu uuesti avan, algab see esimesest tasemest. Kas see on mingi nali?
Hindan seda mängu 2 tärniga, sest see mäng on suurepärane, seda tuleks hinnata 5 tärniga, kuid selles mängus on probleem, et me ei saa võtta pliiatsit ega rohkem relvi, et võidelda ja lõpetada 7. tase, mis on piraatide tase
Ma laadisin selle mängu aastaid tagasi alla (kui see ikka veel töötab), kuid nüüd ei saa ma isegi esitusnuppu vajutada, ilma et see mind välja lööks. Ma vihkan seda praegu.
iga kord, kui ma selle alla laadin, läheb see lihtsalt valgeks ja ei lase mul seda mängu mängida
Mulle väga meeldis seda mängu mängida, kuna sellel on palju mälestusi ajast, mil ma mängisin uhkeid pükse. Soovitan teil see mäng installida, kui teile sellised mängud meeldivad.
see kustub iga kord, kui vajutan esitusklahvi
see mäng on parim süžee, mis on nii jumalik