Post by firmtisogadi on Mar 13, 2022 5:38:47 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ PUBG MOBILE LITE ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ PUBG MOBILE LITE IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ neierobežots punktu skaits ▞▞▞
▞▞▞ PUBG MOBILE LITE 2022 version ▞▞▞
Hungry Dragon Arkade eona
Laba spēle trakiem telefoniem!
PUBG MOBILE LITE მძაფრსიუჟეტიანი xae
Ja atjaunināsiet šo spēli, man patiks 5 zvaigznes! 🌟🌟🌟🌟🌟
Ļoti laba spēle, bet izstrādātājiem ir nepieciešams nedaudz strādāt pie ieroču bojājumiem un pēdas drukāšanas kartēs.
Jauki spēļu un lietotņu izstrādes projekti galarezultātā ir tas, ka vienīgais, ko varu darīt, lai man būtu jauka diena priekšā un rezervētu jūsu nākamo pasūtījumu, lai ātrāk atbildētu, jo labākā jūsu vietnes daļa nav paredzētais adresāts. jums vajadzētu zināt par šo īpašumu ir manā y, un es neesmu labs ikdienas operāciju vadītājs, šo saiti uz tās pašas dienas instalēšanu vissvarīgākā jums un es labi pavadu laiku un apdomāju, un es esmu🤨😑🤨😑 🤨
Šī spēle ir ļoti jauka, bet, lūdzu, izlabojiet nobīdi un livic nekā es jums iedevu 5 zvaigznes
Tā ir sliktākā spēle. Pilna ar kļūdām, lielu atpalicību un pļāpāšanu. Wist nauda nedod nekādu pastāvīgu ieroču ekrānu.
Lūdzu, izlabojiet visas kļūdas un kļūmes. Šo spēli esmu spēlējis gandrīz 4 gadus. Taču šogad ir novērstas vissmagākās kļūdas un kļūmes. Tāpēc, lūdzu, izlabojiet to. Jo mums visiem patīk šī spēle, bet ja tā joprojām notiek. Es nezinu, kas notiks tuvākajā nākotnē. Lai pat man patīk šī spēle, es piešķiršu tikai 1 zvaigznīti.Sveiki, šī spēle vairs nav jautra vai godīga hakeri katrā spēlē, tāpēc, lūdzu, nenogaliniet spēli, vienkārši atjauniniet to, ļoti neapmierinoši, esmu to spēlējis vairāk nekā 2 gadus, šī spēle ir kļuvusi no sliktas uz sliktāko. 1 zvaigzne man, ja būtu n 0 zvaigzne, tas būtu paldies, ka esmu izšķērdējis savu naudu un laiku šai spēlei.
Laba spēle. Šīs spēles tika atklātas pirmo reizi. Es spēlēju šīs spēles. Un es esmu atnācis spēlēt spēles. Bet tas nerada nekādas jaunas lietas. Būtu bijis daudz labāk, ja būtu gūti vārti. Vai šim pubg lite nav atjauninājumu?
Speles noslogots ierobeojuma apgabals
Man interesē spēle, bet ienaidnieks ir sadarbojies, un uzlaušanas iespējas un spēļu uzlaušana un atjaunināšana nav laba, lūdzu, strādājiet pie atjaunināšanas
Labojiet visas atrašanās vietas
Nav tik laba kā sākotnējā versija, bet daudz labāka par freefire.
Jūsu spēle kļūst mazāk interesanta, pievienojiet tai vairāk apģērba un ieroču
Lūdzu, pievienojiet bezsaistes modifikācijas ar AI robotiem, jo es nevaru visu laiku izmantot savu mobilo internetu
Šī ir jauka spēle, taču ir daudz hakeru spēlētāju, kuri teleportējas tavu acu priekšā un kad tu ziņo par viņiem, nekas nenotiek
Kas ta pa speli?
Pubg joprojām ir mana iecienītākā spēle, tāpēc es tai piešķiru divas zvaigznes, taču man tā ir bijusi ar hakeriem. Jūs jau kopš pagājušā gada esat solījis kaut ko darīt pret šiem hakeriem, taču līdz šodienai nekas nav darīts. Es pametu šo spēli! Es nevaru mierīgi spēlēt spēli
Pubg lite ir ļoti laba un jauka spēle un labāka par citām spēlēm, bet kāpēc es tai piešķiru divas zvaigznes? Iemesls ir liels ieroču atsitiens un mazs bojājums, un jūs nesniedzat bezmaksas dāvanas, piemēram, emocijzīmes, uzvalkus un transportlīdzekļu apvalkus. bezmaksas dāvanā uzvarētāja karte, un, ja izlabosit visas lietas, lejupielāde prasīs daudz pūļu, spēle būs labākā spēle, un es to ieteikšu visiem saviem YouTube kanāla abonentiem, paldies.
Stulbais servera eror 4563 fiks thos stulbajā maisā es gribu spēlēt
Tas ir f****** s***, jūs nevarat spēlēt spēli, vienmēr saka, ka serveri ir aizņemti, jūs nevarat spēlēt, es to tik ļoti ienīstu
Apļi
Ļoti laba spēle
Šī spēle ir lieliska. Es to spēlēju vairākus gadus, bet pēc gada atskaņošanas tiek parādīts ziņojums, kurā teikts, ka jūsu dati ir atvienoti, pat ja man ir ļoti spēcīgs wifi savienojums, kas mani ļoti kaitina, tāpēc, lūdzu, izlabojiet to. Es tikko spēlēju spēli agrāk, un tas atkārtojās, tāpēc, lūdzu, izlabojiet to.
Jūsu spēle ir tik slikta neatkarīgi no tā, cik dārgs tālrunis ir, būs liels ping un daudz kavēšanās, ko nav vērts spēlēt
Sūds met erorus ara pat ar vpn pameģinaju nekas nestrada
Godātais kungs, lūdzu, es esmu 3. sezonas spēlētājs un es katru dienu spēlēju šo spēli, un pirms daudzām reižu viņiem par to nebija atjauninājumu, lūdzu, sniedziet jaunu atjauninājumu un vairāk karšu, lūdzu, sniedziet jaunu atjauninājumu, mēs gaidām jūsu atbildi, ja nesniegsiet jaunu interesantu atjauniniet, tad mēs atstājam spēli. Paldies
Jauka spēle, bet spēle ir sarvar problēma, lūdzu, novērsiet problēmu ......
Forši! bet vienīgais ir lejupielādes lielums. Tā kā tā ir vienkārša versija, tai vajadzētu būt 300–500 MB. Bet lielāks par 600 MB ir milzīgs izmērs tālruņiem ar mazāku atmiņas ietilpību. Lite versijai ir jābūt mazākai par oriģinālo, lai tālruņu lietotāji ar zemāku krātuvi varētu to labi atskaņot. Tātad, jums vajadzētu samazināt izmēru līdz 500 vai mazāk, lai piesaistītu vairāk spēlētāju.
Šī spēle bija laba, bet mūsdienās šī spēle ir pilna ar kļūdām, un mēs nevaram mierīgi spēlēt konfigurācijas lietotāju dēļ. Jau sen šī spēle netiek atjaunināta. Vajadzētu būt vairāk karšu un jums vajadzētu atnest dažus notikumus, lai mēs varat to izbaudīt, vai arī mēs to atinstalēsim 😤
👌Spēle
Nākamajā atjauninājumā, lūdzu, ņemiet vērā: uzlīmes pogu nevar nomainīt manuāli, lūdzu, izlabojiet to pēc iespējas ātrāk. Es nevaru nomainīt smidzināšanas krāsas pogu uz pielāgošanas pogām.
Šī spēle ir laba, bet tikai viena problēma, ļoti ilgu laiku 2 karte un vecais atskaņotājs, lūdzu, jauns nākotnes un jauns atjauninājums
Lieliska spēle... bet atjauninājumi aizņem ilgu laiku, un arī kļūmes ir problēma
lūdzu, izlabojiet izsmidzināšanas ikonu uz vadības pults, lai to pārvietotu manuāli. spēle ir laba, lūdzu, atjauniniet problēmu
Es nevaru ienākt spēlē, tā saka, ka serveris ir aizņemts: ierobežot apgabalu
Tas saka, ka tas ir aizņemts
Spēlē ir pārāk daudz kļūdu, kas ir bijušas jau kopš seniem laikiem un kuras nepievērš nekādu uzmanību no izstrādātājiem😴 spēlē ir daudz ieroču, kas prasa optimizāciju, un ir ducis hakeru/konfigurācijas lietotāju, kuri brīvi viesainās, nevienam neliekot apstāties uz tiem.
Huiņa
Sveiki, viena lieta, ko es vēlos šajā spēlē, ir tā, ka es vēlos istabas karti arī arēnas (4v4) režīmā. Jo daudzi lietotāji vēlas spēlēt ar draugiem pret arēnas (4v4) režīmā. Tāpēc, lūdzu, pievienojiet arī arēnas režīma opciju istabas kartei, ne tikai kaujas karaliskajai spēlei.
Spēle ir ļoti laba, bet problēma ir tā, kāpēc tā dažreiz neatbalsta spēlēšanu
Šī tiešām ir laba spēle, bet grafika ir slikta un kājas nav salabotas, lūdzu, uzlabojiet spēli tik laba spēle, es ceru, ka jūs strādājat pie šīs
Laba spēle man patīk, bet mēs visi PUBG lite atskaņotāji vēlamies TDM noliktavu pielāgotā telpā, tāpēc, lūdzu, pievienojiet to nākamajā atjauninājumā.