Post by firmtisogadi on Mar 13, 2022 5:47:44 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Craze: Restaurant Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Craze: Restaurant Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ більше грошей хак ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Craze: Restaurant Game 2022 version ▞▞▞
Супер крута гра рекомендую я вже в Парижі
крута мені дуже подобається)))😊
Чому ви робите неможливим пройти деякі рівні? У країні Церматт, рівень 34, ви повинні заробляти комбо на рівні часу. Одній людині потрібно 10 секунд, щоб увійти, і в неї є лише один або два предмети. Абсолютно неможливо зробити комбінацію за відведений час. Очевидно, що це поштовх до витрачання грошей, чого я більше не буду робити.
Create a frenzy in the kitchen and get a fever for cooking playing our free Cooking Craze restaurant game. Prepare, cook & serve tasty cuisine like a
Ужасно глючит
HTML5 word games involving finding anagrams ...
Постійно падає. Програма видалення та перевстановлення, але все одно виходить з ладу. Навіть не можу в нього потрапити.
Стратегія Ігри краші безкоштовні додатки для iPhone. ... 4 years ago by YOTTA GAMES LIMITED ios 0.7.51 ... Cooking Craze: Restaurant Game.
Дібільна гра
Чому після оновлення гра негрузиться
Cooking Craze: juego de chef Arcade qng
Це просто страшно я навіть не спробував зіграти цю гру тому ушо вона дуже довго грузити і мені надоїло чекати
Любив гру протягом багатьох років. Однак нова графіка чи щось інше настільки відрізняється і не привабливо. Дуже крихітний і виглядає по-дитячому, на відміну від кумедного дизайну раніше. Я б міг повернутися до свого останнього оновлення? Неможливо, але все ж.
Люблю цю гру. Я видалив кулінарне захоплення, він не відкривається і не дає мені надіслати вам нічого, щоб повідомити вам, що він не працює належним чином. Мені довелося видалити для ігор. У яку я люблю грати щоранку і ввечері. Не знаю, чому вони не відкриваються, і не знаю, чому це не дозволяє мені надіслати вам жодне повідомлення.
це досить цікава гра
Koala Sampler Musique et audio eyl
21 альтернатива Cooking Dream для iOS – схоже на | Найкращі ...
Гра чудова,затягує
Гра не грузиться дуже погана,замітка розробникам:не створюйте такі ігри👎👅
Люблю це!!! але не можу дозволити собі купувати життя тощо... Не можу дочекатися, щоб дістатися до Лондона. терпіння - це чеснота ...... Гра стає кошмаром для мене ЗАРАЗ! У когось ще є така проблема Постійна реклама, яка перериває мою гру. Так дратує прямо в середині моєї гри!!! Втрата життя, яку я не можу дозволити собі повернути 😔 Такого не траплялося раніше за понад рік гри! будь ласка, чи можете ви розглянути це якомога швидше,,, КЕРОЛ ДОЙЛ НЕ МАЛА МОЇЙ ЩОДЕННИЙ ПОДАРУНКУ FA 2 ДНІ? O8-O8-2020 ЗАКРОВАНО
Я люблю цей додаток! Мені його порадила моя мама, і я в нього в захваті! Графіка фантастична, а управління чудове! Я дійсно рекомендую його всім, хто любить складні та сумісні ігри! Мені подобається, що ви можете грати зі своїми друзями у Facebook і дарувати або отримувати те, що вам потрібно!
Хоча ця гра чудова, ви дійсно повинні інвестувати $$$, щоб отримати оптимальну гру. Звичайно, я розумію, що ви також повинні заробляти гроші, я відчуваю, що зростаюча потреба у досвідчених гравців, які повинні інвестувати так багато, щоб перейти на рівень, трохи жадібна. Усі люблять виклики, і я вірю в те, що потрібно платити за якість, але коли єдиний шлях до прогресу стає вичерпанням кишені, я вважаю, що жадібність бере верх над розробниками. Це не спосіб отримати шанувальників 😔
[n]Статистика OSM Молдова: Теги
Ця гра чудова, я граю в неї кожен день, всю ніч і на роботі. Кожен рівень - це виклик. Єдине, що коли ви змінюєте країну, гроші також не змінюються, хоча ви маєте різну валюту в кожній країні, ви повинні мати можливість переказати свої гроші, навіть якщо вам доведеться брати з собою менше, щоб це зробити навіть більше, зрештою, я грав у багато різних ігор, пов’язаних із їжею, і жодної порівняно з цією.Дякую і продовжуйте вдосконалювати це. 🙂
Чудова гра, в яку можна грати годинами. Хороші варіанти ресторанів, але з підвищенням рівня стає неможливим пройти певні рівні без необхідності платити гроші за оновлення. Тому перестав грати в кінці кінців, оскільки я не хотів продовжувати витрачати гроші на підвищення рівня!
Шахрайство Не грай!! Ви не можете виграти певні рівні. Я грав у цю гру роками і витратив багато грошей, і нарешті я звернув увагу на те, що рівні, щоб заробити певну кількість монет, призначені для того, щоб ви програли. Вони цілеспрямовано не підраховують усі монети клієнтів, тому ви втрачаєте і повинні витрачати гроші на придбання підвищення. Я поклав кілька квитків, щоб вирішити проблему, але вони ігнорують мене, а після кількох днів очікування просто дають мені невелику кількість ложок і не вирішують проблему.
хммм, мені сподобалася гра, яку я, до речі, завантажив, щоб отримати дорогоцінні камені для іншої гри. Але сьогодні він каже оновити його, але немає доступних оновлень. Я видалив, перевстановив і втратив прогрес у грі. Це не було виправленням для гри із запитом на оновлення. Він все ще хоче оновити гру. 😖
Це дійсно весело робити, якщо ви чогось чекаєте або відпочиваєте і не робите занадто багато. Це продовжується, і ось що робить його певним чином складним. Під час гри виникають різні враження. У кулінарному захопленні це дозволяє вам оновлювати та робити багато різних стилів tgingsand, здебільшого тому мені це подобається. Це моя думка про кулінарне захоплення.
Довгий час граю ,але поділись всі ложки десь 80 , і тут брехня ...видаюсь
Hungry Shark Evolution. Hungry Shark Evolution. ОС. Android, iOS. Категорія. Аркади. Розробник ... Cooking Craze - A Fast & Fun Restaurant Chef Game.
Дуже весело і захоплююче! Хотілося б, щоб був спосіб диктувати, хто насправді отримує їжу. Я виявив, що роблю продукти для клієнта, який розлютився, а блюдо потрапляє в когось іншого.
Я люблю цю гру, але, на жаль, я застряг у Мексиці на рівні 48, тому що рівень насправді не дає вам очок за комбінації, необхідні для проходження рівня. Також неможливо отримати бали лише з 5 клієнтами. Я зробив усі оновлення ресторану, які він дозволить на цьому рівні, і досі не можу пройти його чи отримати якісь бали. Це дуже засмучує.
круто
Класна програма
Дуже класна гра!!!)
Випотрошено!! Закінчив рівень Нью-Йорка з понад 180 000 монет, думаючи, що зможу перенести їх на рівень Парижа... але ні... переказ не можливий... а тепер... я застряг на початку без можливості оновити тому що я не можу зробити достатньо з основним обладнанням... Треба додати опцію передачі та покращити швидкість гри... занадто довго чекати від одного кроку до іншого Будь ласка, виправте